Circuit MónNatura Delta de l'Ebre


Visita guiada per descobrir l'essència del Delta

Visita guiada a Món Natura Delta de l'Ebre

Preu per persona

10 €

Descripció

Circuit que comença a l’espai de recepció i serveis de MónNatura Delta de l’Ebre, on hi ha el punt d’informació i orientació i també l’àrea de descans. Després entrareu a la zona de les salines, on us explicaran què són.

Continuareu cap a l’Espai Delta, on quatre àmbits expositius, amb la tecnologia més avançada, permeten copsar l’essència del Delta amb els cinc sentits i comprendre millor què fa diferents aquestes terres i aquest entorn.

Al costat de l’Espai Delta hi ha el Mirador 360º, per observar el vast territori del Delta i la població d’aus. La visita continua per l’aguait, des d’on s’observa la fauna de les antigues salines de Sant Antoni. D’aquí arribareu a la zona de recuperació de les antigues basses de la piscifactoria, on podreu conèixer una de les espècies de peix més emblemàtiques de la zona, en perill d’extinció, el fartet, i observar la vegetació salina.

La visita continua amb una zona expositiva que explica les arts de pesca tradicionals, molt a la vora de l’embarcador, on els visitants poden gaudir de la navegació en pontona (barca de perxar típica i antiga del delta de l'Ebre).

Horaris de les visites guiades:
10.30 h, 12.30 h, 17.30 h (estiu) i 16.30 h (resta de l'any).

Preu total per

persona

10

Localització

Javascript is required to view this map.