Descens en caiac per l'Ebre: de Miravet a Benifallet


El tram més bonic de l'Ebre català

En caiac de Miravet a Benifallet

Preu per persona

25 €

Descripció

Durada: 2 h 10 min.

La travessa del pas de Barrufemes
Hi ha qui diu que aquest és el tram més bonic de l'Ebre català. De fet, si considerem el silenci, les serres de Pàndols i Cavalls i la serra de Cardó en el seu camí cap al mar i us agrada que només hi haja boscos de ribera al marge de l'Ebre, podriem dir que sí que ho és.

Des de l'aigua us impressionarà veure els espadats de les roques de Besaculs o la roca dels Penjats. Sobretot no us oblideu la càmera de fotos. Si voleu una foto bonica que incloga el castell de Miravet al fons, cap altra com la que fareu en aquest recorregut des de l'aigua.

Tret de la sortida del poble, que es troba en ple meandre del Tamarigar, aquesta ruta no té cap complicació tècnica i es fa agradable i plaent, sobretot si el cabal és prou alt, ja que no us caldrà remar tant. Ideal per a realitzar-la en època de cabal alt o bé al matí, per evitar la garbinada que sol bufar a la tarda.

Podreu endinsar-vos a les restes d'un molí àrab o a les illes de Cateura i del Nap abans d'arribar a l'emblemàtic pont del Llaguter de Benifallet, dedicat a qui va solcar el riu amb els llaüts arrossegant-los per la vora del riu en el que es va denominar Camí de Sirga o bé aprofitant els generosos vents de la zona per a pujar a vela. I a més tindreu vistes del massís del Port.

Inclou: elecció del tipus de caiac (obert, tancat, dobles, individuals, triples...), monitor expert en tot el recorregut, sessió formativa inicial, transport de tornada, assegurances i permisos.

Empresa

Preu total per

persona

25