Descens en caiac per l'Ebre: la cubeta de Móra


La clàssica ruta turística de Móra a Miravet

Descens en caiac de Móra a Miravet

Preu per persona

25 €

Descripció

Durada: 2 h 30 min.

La cubeta de Móra és una de les rutes més emblemàtiques i calmades que es pot fer pel riu Ebre; una de les raons principals és poder accedir a la gegant illa del Galatxo (només es pot fer en piragua), i l’altra, arribar al pintoresc i emblemàtic poble de Miravet des del riu, coronat pel seu castell.

En aquesta ruta turística clàssica és on l’Ebre va més calmat, sense tant de pendent, i s’obre ample contrastant amb els congostos anterior del pas de l’Ase i posterior de Barrufemes. Com que aquest tram discorre allunyat de la carretera, és particularment silenciós i màgic.

A part de noms d’arbres i diferents espècies d’aus, aprendrem què són les sorts o sortetes, què són els aubergins, qui va viure al jaciment del Molló o on fou que a la Batalla de l’Ebre s’utilitzava un pas estret del riu perquè els pontoners hi fessen ponts per traslladar material i tropes.
  
Inclou: elecció del tipus de caiac (obert, tancat, dobles, individuals, triples....), monitor expert en tot el recorregut, sessió formativa inicial, transport de tornada, assegurances i permisos.

Empresa

Preu total per

persona

25

Localització

Javascript is required to view this map.