En Segway per Benifallet


Una ruta divertida en patinet elèctric per visitar llocs pintorescos

En Segway per Benifallet

Preu per persona

15 €

Descripció

Durada: 30 minuts aprox.
Dificultat: Baixa

Ruta pels carrers centenaris del nucli antic de Benifallet en un vehicle de dos rodes elèctric i no contaminant (Segway). Una forma còmoda, original i divertida per visitar llocs pintorescos i gaudir de la natura.

Començareu amb una introducció i una primera presa de contacte amb la supervisió del monitor. Després fareu unes primeres pràctiques de conducció en un espai reduït per familiaritzar-vos amb el Segway X2. Al cap d'un moment ja el sabreu conduir, tot i que encara a baixa velocitat, amb maniobres suaus i sota la supervisió del monitor.

Què és el Segway?
El Segway és un patinet elèctric d'autobalanceig, un vehicle ecològic que no contamina, no emet soroll i no agafa gaire velocitat. Funciona amb bateria de liti de llarga durada, cosa que li permet una gran autonomia. Pot pujar i baixar pendents pronunciades i s'atura sol quan l'ocupant en baixa. La situació elevada del conductor amplia considerablement el camp de visió i juntament amb la llibertat plena de moviments en la conducció, la fan una activitat molt xaladora i fins i tot addictiva.

** També lloguen els Segways X2 i us els porten perquè pugueu gaudir-ne on vulgueu (preu a concretar).

Empresa

Preu total per

persona

15

Localització

Javascript is required to view this map.