Escapada La Ribera d'Ebre Nord per riu i muntanya


Allotjament en MP, baixada en piragua i ruta en 4x4

Escapada Ribera d'Ebre nord per riu i muntanya

Preu per persona

128 €

Descripció

Us atreviu a descobrir l'Ebre més insòlit i salvatge en caiac, viure l'experiència de travessar l'espectacular congost del pas de l’Ase ben bé com si fósseu enmig de l'Amazones i passar per l’illa de Subarrec, reserva natural de fauna salvatge i possiblement una de les illes més boniques de l’Ebre català? Voleu fer una ruta en 4x4 per conèixer la zona muntanyosa de la Ribera d'Ebre, entendre la formació de la cubeta de Móra i identificar les serralades i poblacions que s'hi albiren? Us proposem una escapada a la comarca de la Ribera d'Ebre nord allotjant-vos en un modern i avantguardista hotel de Móra d'Ebre. Ens hi acompanyeu?

Inclou:

A més, ja que sou a Móra d'Ebre, us suggerim que aprofiteu per visitar la seua façana fluvial i els carrers i cases del nucli antic, el convent de les Mínimes, l'església i la plaça de Baix.

* A l'apartat d'observacions, indiqueu la data d'entrada i sortida, i si hi porteu infants. Si necessiteu algun aclariment, podeu contactar amb nosaltres per telèfon (977 913 491/644 530 236) o correu electrònic (viatges@viulebre.com).

Empresa

Viulebre

Preu total per

persona

128

Localització

Javascript is required to view this map.