Exposició de pintura de l'associació Benicarló Art

Data i hora

Dijous, 10 Maig, 2012 - 13:00 - Diumenge, 24 Juny, 2012 - 21:00

Lloc

Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera

Població

La Galera

Descripció de l'activitat

Fins al 24 de juny

Exposició col·lectiva de pintura d'alguns artistes de l’associació Benicarló Art: Antonio Subirats, d’Alcanar; Teresa Arasa, de Santa Bàrbara; Olga Lozova, de Benicarló;  Korpus Ruiz, de Sant Boi; Manuela Chamorro, de Càlig; Antoni Fibla, de les Cases d’Alcanar; Joaquín Balada, de la Sénia, i Justino Ruiz Serrano, d’Alcanar.

L'associació Benicarló Art està formada per pintors, escultors i gent que es dedica a l’art floral, amb formacions molt diverses. Són artistes de: Benicarló, Càlig, Peníscola, Alcanar, Santa Bàrbara, Vinaròs, Barcelona, Saragossa, Sant Boi, etc. i també alemanys, anglesos i russos.
Fan exposicions al carrer, a Benicarló, al llarg de l’any, i, també a diferents sales de les Terres de l’Ebre, Castelló i més enllà.

La pintura que presenten és molt diversa, figurativa, abstracta i amb diferents formats i tècniques. Escenes de la vida quotidiana, paisatges del delta de l'Ebre, corrides de bous, paisatges més llunyans, arquitectures conegudes i emblemàtiques, escenes marineres, bodegons, etc.

GPS: Latitud

40.681620

GPS: Longitud

0.463545

Localització

Javascript is required to view this map.