XVIII Festa del Renaixement a Tortosa

Data i hora

Dijous, 18 Juliol, 2013 - 10:00 - Diumenge, 21 Juliol, 2013 - 23:59

Lloc

Carrers de la ciutat

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

XVIII Festa del Renaixement a Tortosa
L'esplendor d'una ciutat al segle XVI

Prop de 70 espectacles de carrer diaris, més de 1.000 figurants d'època, al voltant de 60 companyies, actes i produccions pròpies, música i dances, tavernes, gastronomia, ambientació, mercat d'artesans...

Entre els espectacles fixos i de pagament destaca La Taverna d'Enrico, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que torna un any més a les avançades de Sant Joan. Aquesta representació és un clàssic de la Festa del Renaixement que enguany compleix 17 anys damunt dels escenaris. El preu d'entrada es manté en 11 €.
Els alumnes de l'Escola Municipal de Teatre, sota la direcció de Marga Julià, representen enguany Hamlet, la tragèdia de Shakespeare, en un entorn recuperat, el Palau del Bisbe, i a un preu de 6 €.
El director de la Fête du Roi de l'Oiseau de Le Puy en Velay, Jean-Louis Roqueplan, dirigeix l'espectacle de teatre gestual Mytik Itak, que es representarà a la plaça de l'Absis.
I, finalment, l'espectacle de lluita d'espases Scarashow, de la companyia Scaramouche, tindrà lloc a la plaça de Sant Joan. Aquests dos últims espectacles tenen un preu d'entrada de 5 € cadascun.

La novetat enguany és la introducció d'un abonament per a tots els espectacles de pagament que costarà 21 €, amb un estalvi de 6 €. Els socis del TR3SC, els infants d'entre 6 i 12 anys i els jubilats, gaudiran d'un descompte de 2 € a La Taverna d'Enrico i 1 €, a la resta d'espectacles.

Si voleu ser els primers a tindre les entrades dels espectacles, les podeu adquirir a la Casa de Festes (c. St. Felip Neri, 1), de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Més informació
www.festadelrenaixement.cat

GPS: Latitud

40.814183

GPS: Longitud

0.522822

Localització

Javascript is required to view this map.