Altavins Viticultors

Viticultors a la Terra Alta

Altavins viticultors
Altavin vitivcultors
 

 

 

Informació

El celler Altavins Viticultors, situat a Batea, va nàixer amb l'ànim d'elaborar vins fins, aprofitant les enormes possibilitats d'algunes de les finques situades en l'àrea de la Terra Alta, situada al sud-oest de Catalunya.

L'empresa Altavins Viticultors va ser creada en l'any 2001 per tres amants del vi, Joan Bautista Arrufí, Jordi Casadó i Xavier Arraya, amb gran interès i passió per gaudir dels vins de tot el món. Originaris de la comarca de la Terra Alta, des d'un principi van creure en les grans possibilitats d'aquesta terra, gràcies a la qualitat dels seus vinyers, per la qual cosa van apostar per fer els seus propis vins.

Ctra. Vilalba dels Arcs, S/N
977 430 596 - 646 977 454
43786
Batea

Serveis

Des de l'inici de l'activitat, els criteris de treball d'Altavins Viticultors van encaminats a una continuada millora del producte final, encara que això supose apartar-se de criteris més comercials. De la unió de tots aquests valors naixen els seus productes: vins jóvens, blancs i negres o vins de criança, criats en barriques de roure francès, americà i centreeuropeu.
Actualment, amb una producció de 60.000 ampolles, Altavins Viticultors opta per traure al mercat productes de la màxima qualitat, controlant tot el procés d'elaboració, des de la vinya fins a la copa del client. A més, ofereix visites enoturístiques.

Principals marques comercialitzades
- Almodí negre
- Domus pensi
- Ilercavònia 2011
- Tempus

GPS: Latitud

41.090970

GPS: Longitud

0.319880

Localització

Javascript is required to view this map.