Celler Jordi Miró

Productor de vins DO Terra Alta a Corbera d'Ebre

Celler Jordi Miró

Informació

El Celler Jordi Miró, situat al carrer de Sant Marc de Corbera d'Ebre, produeix i elabora vins propis amb DO Terra Alta des de l'any 2010 com a conseqüència d'un projecte personal que va començar el 1999.

Escoltar la natura i cuidar fins a l'últim detall el procés de producció és el secret del Celler Jordi Miró. Tradició i innovació és l'equilibri que permet donar el millor a les seues vinyes i cada any intenten millorar els vins i experimentar amb diferents varietats per crear nous estils amb l'objectiu de diferenciar-se amb un producte original. L'esforç té el seu fruit, i en surten vins com l'Ennak.

C/ Sant Marc, 96
650 010 639
43784
Corbera d'Ebre

Serveis

El Celler Jordi Miró elabora quatre vins, un de blanc i tres de negres, que de ben segur que no us deixaran indiferents.

El blanc, elaborat amb garnatxa blanca, intenta conjuntar tècnica i modernitat amb tradició. El resultat és un vi d’una elevada però no excessiva intensitat colorant, amb aromes fresques de maçana golden i notes florals, que van donant pas a algun toc de pa torrat.

Un altre és el vi negre jove de maceració carbònica, elaborat amb garnatxa negra. En aquest cas, per experimentar, ha volgut mirar cap a la zona del Beaujolais. Ens trobem amb un vi amb les típiques aromes de fruita roja madura, regalèssia, floral i pell de plàtan, però amb una boca més seca, de cos mig i una notable acidesa que li aporta frescor.
 

Si sou amants de la cultura vinícola, deixeu que l'aroma del vi us embriague lleugerament en un espai modern dedicat al vi i als productes locals de qualitat.

Principals marques comercialitzades
- Ennak
- Ennak Criança
- Jordi Miró Garnatxa blanca
- Jordi Miró Garnatxa negra

GPS: Latitud

41.078273

GPS: Longitud

0.480885

Localització

Javascript is required to view this map.