Celler La Botera

Celler a Batea

Celler La Botera

Celler La Botera

 

Informació

Amb gairebé trenta anys d’experiència, el Celler La Botera de Batea ofereix vins joves blancs, negres i criances amb les característiques i la diferenciació que els imprimeix la DO Terra Alta.

I és que el Celler La Botera s'ha anat col·locant a l'avantguarda del món vitivinícola introduint innovació i modernitat als seus productes sense renunciar a la tradició i a la qualitat que sempre els ha caracteritzat. Una innovació que s'ha materialitzat sobretot amb la reestructuració i ampliació de les vinyes i amb la incorporació de varietats com chardonnay, sirà i merlot, tot mantenint les varietats autòctones com són la garnatxa blanca i negra, el macabeu i el samsó.

Carretera de Maella, s/n
977 430 009
43786
Batea

Serveis

Si feu una visita al Celler La Botera, a més de gaudir dels seus excel·lents vins blancs, negres, rosats i dolços amb DO Terra Alta, com L’Arnot, Vila-Closa, Mudéfer o Bruna Dolçor, podreu comprovar en primera persona la passió amb què viuen el món de la vinya i del vi en les seues visites amb tastos, en els esmorzars entre vinyes...
 

A més a més, disposen d'una agrobotiga on trobareu els seus vins embotellats, engarrafats i en format bag-in-box, un envàs que evita oxidacions de llum, és resistent a cops i dura més.
 

I no us perdeu la seua exquisida selecció de productes de proximitat i km 0: oli, olives, olivada, fruits secs, mel, melmelades, arrossos, caves, licors d'herbes, cerveses artesanes i sake.
 


Visites al celler + tast de 2 vins
Preu: 6 €
Idiomes: català, castellà, anglès i francès
Reserva prèvia: 676 534 609 / 691 84 80 03

GPS: Latitud

41.092739

GPS: Longitud

0.307761

Localització

Javascript is required to view this map.