Cellers Tarroné

Productor de vins DO Terra Alta a Batea

Cellers Tarroné

Informació

Els Cellers Tarroné, situat al carrer del Calvari de Batea, té una història que es remunta a l'any 1942, quan va ser fundat per Rafael Solé amb una passió i inquietud que també van ser heretades pel seu fill, José Solé.

El 1990, a causa de la defunció primer del fundador de Cellers Tarroné i després de son fill, la muller d’en José Solé, Mercedes Llop, va haver d'encarregar-se del negoci familiar juntament amb Antonio Melich, responsable del celler des de 1980.

A partir d'aleshores Cellers Tarroné va començar a experimentar amb vins de criança, que actualment ja gaudeixen d’un gran renom en l'àmbit nacional i internacional com a vins amb cos, carisma i sentiment.

 

 

 

C/ Calvari, 22
977 430 109
43786
Batea

Serveis

Torremadrina va ser el primer vi de criança de Cellers Tarroné que va ser embotellat. Aquest vi desprèn un caràcter i una història únics, ja que tant el seu nom com les vinyes d'on prové fan honor al lloc on va nàixer el celler.

El minuciós procés de vinificació de Cellers Tarroné respecta al màxim les qualitats dels millors raïms. El celler està format per dos naus: una d’elaboració i l’altra d’envelliment. A la d’elaboració hi ha els dipòsits de fermentació controlada de 3.000 l, 5.000 l, 10.000 l i 20.000 l, que els permet optimitzar al màxim les vinificacions, i a la d’envelliment, els vins es crien en barrica de roure francès i americà. Tots els processos de vinificació estan supervisats i controlats rigorosament des del cep fins a l’ampolla per personal altament qualificat i per la família, que sempre aposta per la qualitat.

Actualment, Cellers Tarroné disposa de 35 hectàrees de vinyes dividides en cinc finques: Torremadrina, Mas de Freixas, Trufes, la Vall Major i Benufet. Les varietats de raïm són la garnatxa blanca, autòctona de la zona, el macabeu, la garnatxa negra, l’ull de llebre, el merlot i el sirà. Gràcies a la particular configuració geogràfica que la DO Terra Alta els ofereix, obtenen una excel·lent qualitat en els fruits. Com es pot comprovar en els seus vins.

GPS: Latitud

41.092492

GPS: Longitud

0.312971

Localització

Javascript is required to view this map.