12è Festival Ebre Terra de Vent

Data i hora

Dijous, 4 Setembre, 2014 - 10:30 - Dissabte, 27 Setembre, 2014 - 22:00

Lloc

Tortosa, Deltebre i l'Ampolla

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

XII International Music Festival Ebre Terra de Vent

Llocs:
Tortosa: 4, 5, 6 i 8 de setembre.
Deltebre: 13 de setembre.
L’Ampolla: 27 de setembre.

Hi participaran grups nacionals i internacionals amb una aportació original i divertida en format de carrer. Enguany amb propostes musicals que arriben del País Basc, França, Holanda, EUA i Catalunya. Música sobre rodes, funk, músiques del món, jazz i un gran espectacle: la Banda de Música de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona.
 

Programació

Tortosa
Dijous 4 de setembre

10.30 h Actuació pels carrers de Tortosa dels grups: Gaiters de l’Aguilot, la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, l’Associació Cultural de Ferreries, Lei Joglar d’Ebre i els Grallers de Jesús.
12.15 h Cercavila pel centre comercial dels Gaiters de l’Aguilot, la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, l’Associació Cultural de Ferreries, Lei Joglar d’Ebre i els Grallers de Jesús.
21.30 h Concert de dolçaina a càrrec de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa i els Gaiters de l’Aguilot amb l’espectacle Ball d’elements. Lloc: plaça de l’Absis de la Catedral de Santa Maria.

Divendres 5 de setembre
12.30 h Espectacle sobre rodes. Cercavila a càrrec de La Dinamo Music on cycles (Catalunya). Soul/dance. Des de la plaça del Carrilet fins al parc municipal Teodor González.
12.30 h Actuacions de Balcony Players (Holanda/Bèlgica/Perú/EUA). Fusió musical gitanojueva. Llocs: plaça Espanya, plaça de l’Àngel, plaça de Barcelona.
12.30 h Cercavila de Tit’Fanfare (França). Músiques del món. Des del parc Teodor González fins a la plaça de la Cinta.
18.30 h Actuacions de The Hot Wok (País Basc). Electro funky jazz brass. Llocs: plaça de l’Àngel, carrer Sant Blai/Cervantes.
19.00 h Cercavila a càrrec de Tit’Fanfare (França). Des del parc Teodor González fins a la plaça de la Cinta.
19:00 h Actuació de Balcony Players (Holanda/Bèlgica/Perú/EUA). Fusió musical gitanojueva. Llocs: plaça de Barcelona, av. de la Generalitat, parc Teodor González.
20.00 h Espectacle sobre rodes. Cercavila a càrrec de La Dinamo. Music on cycles (Catalunya). Soul/dance. Itinerari: des de la plaça de la Cinta fins al parc Teodor González.
20.00 h Actuació de The Hot Wok (País Basc). Electro Funky Jazz Brass. Llocs: parc Teodor González, plaça de Barcelona, plaça d'Espanya.

Dissabte 6 de setembre
12.30 h Actuació de The Hot Wok (País Basc). Electro funky jazz brass. Llocs: plaça d'Espanya, plaça de l’Àngel, plaça de Barcelona.
12.30 h Cercavila a càrrec de Tit’Fanfare (França). Des del carrer Cervantes fins a la plaça de Barcelona.
18.30 h Cercavila a càrrec de Tit’ Fanfare. (França). Des de la plaça d'Espanya fins al parc Teodor González.
19.00 h Actuació de The Hot Wok (País Basc). Electro funky jazz brass. Llocs: parc Teodor González, av. de la Generalitat, plaça de Barcelona.
19.30 h Cercavila a càrrec de la Banda de Música a Cavall de la Unitat Muntada de la Guàrdia Municipal de Barcelona. Des del carrer de Rosselló fins a la rambla de Felip Pedrell.
20.00 h Precedent a l'ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta, Banda de Música a Cavall  de la Unitat Muntada de la Guàrdia Municipal de Barcelona. Sortida des de l'Antic Escorxador Municipal fins al passeig central del parc Teodor González.
00.45 h Nit Revival amb Festa Imagina Ràdio/Ebre Terra de Vent. Ballem els 80 amb l’actuació en directe de Los 80 Principales, interpretant les cançons més emblemàtiques de la prodigiosa dècada dels 80. Lloc: recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell.

Dilluns 8 de setembre
20.30 h Concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa. Lloc: plaça de l’Absis de la Catedral de Santa Maria.

Deltebre
Dissabte 13 de setembre
19.00 h Cercavila dels Xalecos Street Band (Jazz New Orleans) pels carrers del centre comercial.
22.30 h Concert de Debbie & Her Dixie Boys. Lloc: plaça Mn. Gabriel Zapater (Nicanor).

L’Ampolla
Dissabte 27 de setembre
De 20.00 h a 22.00 h Cercavila i actuacions de La Dinamo. Music on cycles. Des de la plaça Manel Ferré fins a la plaça González Isla.


Més informació
ebreterradevent.com

GPS: Latitud

40.814147

GPS: Longitud

0.522868

Localització

Javascript is required to view this map.