15a Festa de la Plantada a Deltebre

Data i hora

Divendres, 17 Juny, 2016 - 20:00 - Diumenge, 19 Juny, 2016 - 16:00

Lloc

Finca Bombita - Canal Vell

Població

Deltebre

Descripció de l'activitat

15a Festa de la Plantada a Deltebre
Dies: del 17 al 19 de juny
Lloc: Finca de Bombita, al delta de l'Ebre

En el marc de les Festes Tradicionals de l'Arròs, important actiu turístic que rep una mitjana de 2.500 visitants per festa, amb demostracions de plantar de manera tradicional i dinar popular a base de productes típics del delta de l'Ebre.

Actes destacats
El tret de sortida serà divendres 17 de juny (20 h) amb la inauguració oficial i un concert a càrrec de Pep Gimeno, Botifarra, Silvia Ampolla i Miquel Gil.

Dissabte 18 de juny, durant tot el dia, visites guiades a la finca Bombita (a peu, en bicicleta o amb carruatge), mercat artesanal, demostració de tirar el rall, jocs tradicionals, conferències i  projecció d’un documental sobre el cicle de l’arròs.

Diumenge 19 de juny serà el dia de la plantada. A partir de les 11 h, demostració de les tasques tradicionals de plantar dividides en tres etapes. També hi haurà mercat artesanal i de productes típics, a més d’una trobada d’instagramers.

A més, des de l’esmorzar i durant la resta del dia, restaurants i pastisseries del municipi associats a la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre cuinaran plats típics i dolços del  territori que es podran degustar amb la prèvia compra de tiquets.

Més informació i programa
www.deltebre.cat

GPS: Latitud

40.749966

GPS: Longitud

0.794992

Localització

Javascript is required to view this map.