Eufònic, mostra d'art visual i sonor 2014

Data i hora

Dijous, 4 Setembre, 2014 - 10:00 - Diumenge, 7 Setembre, 2014 - 23:00

Lloc

Amposta, Sant Carles de la Ràpita i delta de l’Ebre

Població

Amposta

Descripció de l'activitat

Eufònic 2014 Mostra d’art sonor i visual de les Terres de l’Ebre
Dates: del 4 al 7 de setembre
Lloc: Sant Carles de la Ràpita, Amposta i espais naturals del delta de l’Ebre

Espai de trobada a l'entorn a les arts sonores i visuals, amb més de 30 artistes participants.
Hi haurà concerts i actuacions audiovisuals en espais singulars, tallers per a grans i petits, instal·lacions visuals i accions sonores, i el ja tradicional fi de festa més lúdic i hedonista enmig de la badia dels Alfacs.

La programació inclou artistes com Alizzz, bRUNA (DJ) , Edu Comelles, Electronic Performers, Lolo y Sosaku, Maria Coma, Za! i la seua Orquesta del Caballo Ganador, Tiger Menja Zebra i Bradien + Eduard Escoffet, Alba G. Corral, Carles Viarnès, DSL NC Studio, Fxmovement, Gnomalab, Óscar Sol, The Suicide of Western Culture, Xavi Montojo, Xtrngr, Wesphere, Llorenç Barber o Rossend Aymí.

 

Totes les activitats són gratuïtes, excepte els tallers per a adults, els concerts de l'Església Nova i la musclada musical de cloenda.

 

Nous espais

  • L’Església Nova de la Ràpita acollirà actuacions de tall intimista, perfectes per a aquest espai diàfan i acollidor.
  • La Torre de Sant Joan, a la badia dels Alfacs, una construcció que va ser bastida cap a l’any 1576, per vigilar i reforçar la defensa del port. Actualment, és una estructura en runes ubicada dins del mar. Serà protagonista del passeig sonor de Lina Bautista i Laura Llaneli.
  • El Museu de la Mar, un equipament situat a l'edifici de les Casotes, d’estil neoclàssic construït el 1857 i obra de Jules Carvallo. A la plaça que el presideix, emmarcada en palmeres, es presentarà l'espectacle d'Electronic Performers.


Més informació
www.eufonic.net

GPS: Latitud

40.708849

GPS: Longitud

0.576562

Localització

Javascript is required to view this map.