Festa de la Cirera a Paüls 2016

Data i hora

Diumenge, 29 Maig, 2016 - 11:00 - Diumenge, 5 Juny, 2016 - 21:00

Lloc

Carrers del municipi

Població

Paüls

Descripció de l'activitat

XIII Festa de la Cirera de Paüls
Dies: 29 de maig i 4 i 5 de juny

A més de conèixer i degustar les diferents varietats de cireres i els productes derivats (coques, licors, melmelades...) enguany hi ha novetats, com la durada d'aquesta festa durant dos caps de setmana, l'organització de la primera Ruta de Tapes de Paüls, un servei de taxi gratuït des dels pàrquings fins a l’entrada de la fira, una tirada de pinyol de cirera amb la boca i representacions de teatre al carrer.

El diumenge 29 de maig hi haurà el Mercat de la Cirera, una jornada solidària amb concerts de bandes i actuacions de conjunts per recaptar fons per a la fundació Actays i s'iniciarà la primera Ruta de Tapes de Paüls. També s’hi han programat conferències i hi trobareu parades, exposicions i podreu comprar cireres als productors locals.

Els dies 4 i 5 de juny se celebrarà la Festa de la Cirera pròpiament dita. I un dels plats forts serà dissabte a les 20.00 h amb una representació teatral al carrer on s’escenificarà la història de Paüls al segle XIII. En finalitzar hi haurà un sopar popular i l'actuació d’una rondalla. El diumenge es farà un curs de cuina i una tirada de pinyols de cirera. Per tancar la fira, després de la trobada de jotes, es faran dos sortejos: un entre tots els participants a la ruta de tapes que hagen completat tot el circuit i l’altre, de 13 caixes de cireres entre els visitants que hagen comprat una caixa de cireres durant la fira.

Més informació
www.pauls.oasi.org

GPS: Latitud

40.921519

GPS: Longitud

0.399542

Localització

Javascript is required to view this map.