II Ruta de la tapa amb mel

Data i hora

Divendres, 31 Març, 2017 - 19:00 - Diumenge, 2 Abril, 2017 - 21:30

Lloc

Establiments del Perelló

Població

El Perelló

Descripció de l'activitat

II Ruta de la tapa amb mel al Perelló
Dates
: del 31 de març al 2 d'abril
Horari: divendres, de 19 h a 21.30 h; dissabte, de 12 h a 14 h i de 19 h a 21.30 h, i diumenge, de 12 h a 14 h i de 19 h a 21.30 h.

Preu tiquet: 6 €. Inclou 3 tapes + 2 Heineken o aigua
+ 1 entrada gratuïta a Muria Centre d’Interpretació Apícola durant els dies de la ruta.

Ruta de tapes elaborades amb mel per vuit restaurants locals. Tria 3 tapes i 2 Heineken o aigua en qualsevol dels establiments del Perelló participants (Bar El Canyís, Bar La Plaça, Homgènik, Can Subirats, C’Moi, Fleca Ferré, L’Ambigu Gastrobar i Mos de Tros) i entrega la butlleta a la botiga Muria i participa en el sorteig de 2 cistelles de productes agrícoles.

No us perdeu l'exposició Un món sense abelles!

 

 

Concurs per escollir les millors tapes
Entre les tapes presentades pels establiments participants es farà un concurs per escollir les tres millors tapes d’aquesta edició. La tapa guanyadora, a més del trofeu corresponent, serà la imatge del cartell de la propera edició. La votació per escollir la millor tapa de la 2a Ruta de la Tapa amb Mel la farà un jurat escollit per Mel Muria.
A més, tothom podrà participar en la votació per la millor tapa a través del Facebook de Mel Muria fent m’agrada i compartint la tapa (de forma pública) des de la publicació de les imatges de les diferents tapes (fins al diumenge 2 d'abril al vespre). El resultat dels vots de Facebook comptarà com un membre més del jurat i entre tots els votants se sortejarà una cistella de productes apícoles.

Més informació
www.melmuria.com

GPS: Latitud

40.867286

GPS: Longitud

0.717381

Localització

Javascript is required to view this map.