II Trobada de Bestiari Mitològic dels Països Catalans

Data i hora

Dissabte, 28 Juny, 2014 - 18:00 - Diumenge, 29 Juny, 2014 - 02:00

Lloc

Pati de la Immaculada, la Pèrgola i carrers del poble

Població

Jesús

Descripció de l'activitat

II Trobada de Bestiari Mitològic dels Països Catalans a Jesús
20è Aniversari Associació Cultural i Juvenil 7 Cervells
Dia: dissabte 28 de juny

Jornada festiva amb activitats per a totes les edats: tallers infantils, unflables, pallassos, lluites de bèsties, concert amb Pepet i Marieta... La trobada comptarà amb 20 bèsties de tota la geografia catalana i serà una de les més espectaculars i nombroses que es fan als Països Catalans. La primera encesa tindrà un caràcter especial per la seua espectacularitat, ja que es muntarà una gran performance d’altura amb llum i color amb l’església com a protagonista i es presentarà un nou personatge obscur dels 7C provinent del 1714.


Programa
18:00 h Recepció de les 20 colles participants i plantada exposició de les bèsties al pati de la Immaculada de Jesús.
De 18:00 a 20:00 h Castells unflables, tallers i activitats infantils: aprèn a dibuixar dracs, pinta bèsties, pinta’t la cara. Amb l’Esplai 7C i animació a càrrec de Muniatto Xou. Lloc: la Pèrgola.
21:00 h Sopar de germanor amb els participants de totes les colles. Lloc: darrere de la Masia.
22:30 h Cercavila de les Gralleres i Grallers de Jesús i de la resta de colles anunciant l’inici de la cercavila amb foc de les bèsties. Recorregut: de la Masia a la Pèrgola.
23:00 h Espectacle pirotecnicoaudiovisual davant de l’església, on es presentarà un nou personatge obscur dels Diables 7C provinent del 1714, tenint com a fil argumental les reminiscències històriques per celebrar el Tricentenari de Catalunya. Acte seguit, encesa simultània de les 20 bèsties, situades de manera longitudinal al llarg del recorregut (la Pèrgola, av. Daniel Mangrané, Molins d’en Comte, carretera de Roquetes a Jesús, av. Josep Puig i CEIP Daniel Mangrané).
00:00 h Al col·legi Daniel Mangrané: Lluites de foc per parelles de totes les bèsties. En finalitzar, tabalada infernal amb les percussions sonant a l’uníson i encesa col·lectiva de totes les bèsties a la vegada, junt amb una tronada final ensordidora.
1:30 h Concert de Pepet i Marieta i DJ Paredes. Lloc: pati del CEIP Daniel Mangrané

Tots els actes són gratuïts.
Servei de barra a preus populars.
Paral·lelament, del 3 al 15 juliol, a l’EMD de Jesús, exposició de la Diputació de Tarragona Foc festiu al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Més informació
www.7cervells.org
Facebook Ball de Diables 7 Cervells

GPS: Latitud

40.825592

GPS: Longitud

0.508411

Localització

Javascript is required to view this map.