III Festa de la crestada de la mel al Perelló

Data i hora

Dimecres, 12 Octubre, 2016 - 09:00 - 14:00

Lloc

Centre d'Interpretació Apícola-Mel Múria

Població

El Perelló

Descripció de l'activitat

3a Festa de la crestada de la mel al Perelló
Lloc: Múria Centre d’Interpretació Apícola
Dia: dimecres 12 d’octubre
Preu: 25 € per persona (tot inclòs).

Diada de caire familiar plena d’activitats relacionades amb el món de la mel.
Així, es podrà escollir l’hora d’arribada a Múria Centre d’Interpretació Apícola per iniciar aquestes activitats. En grups de 30 persones, les activitats seran:

  •  Visita a Múria Centre d’Interpretació Apícola. El centre, de més de 300 metres quadrats, ofereix un recorregut pel món de les abelles a través de diversos espais on les noves tecnologies permeten al visitant aprofundir de manera interactiva i didàctica en el món de l’apicultura.
  •  Trasllat a l’Espai Natural Múria. Un cop finalitzada la visita al centre, els assistents es traslladaran amb autocar fins on hi ha les arnes preparades per crestar (extraure mel del rusc) i també un seguit de panells explicatius del procés que fan les abelles per elaborar la mel. En arribar a aquest indret, es vestiran d’apicultor i participaran activament en la crestada de la mel. Alhora també coneixeran de primera mà el treball que fa l’apicultor tant amb les eines més actuals com amb les eines amb què ho feien els avantpassats.
  •  Visita a les instal·lacions d’extracció de la mel. De retorn a Mel Múria hi haurà un tast de mels. La degustació estarà protagonitzada per la nova gamma de mels Muria Bio, guardonades recentment amb el premi al millor producte Bio de l’Estat espanyol en la 23a edició de BioCultura Barcelona 2016. També es podrà visitar la botiga, on hi ha un rusc amb abelles vives i la popular font de mel. En finalitzar, actuació de jotes amb Joseret i la seua rondalla.
  •  Dinar en un dels sis restaurants del Perelló adherits a la festa, que s'ha d'escollir en el moment de fer la reserva. Cada restaurant té un menú diferent amb productes relacionats amb la mel i el poble del Perelló i també tindran un menú infantil per escollir (consulteu els menús).

Més informació i inscripcions
www.melmuria.com

GPS: Latitud

40.867286

GPS: Longitud

0.717381

Localització

Javascript is required to view this map.