Jornades del Peix de Llotja a l'Ametlla de Mar

Data i hora

Divendres, 2 Octubre, 2015 - 14:00 - Dilluns, 12 Octubre, 2015 - 23:00

Lloc

Bars i restaurants locals

Població

L'Ametlla de Mar

Descripció de l'activitat

V Jornades del Peix de la Llotja a l’Ametlla de Mar
Dates: del 2 al 12 d’octubre
Lloc: 8 restaurants del Club de Gastronomia i 13 bars

Menús gastronòmics amb lluç, polp, congre, rap, gamba, calamar, llenguado, moixarra o llagostí com alguns dels productes que es podran degustar durant aquestes jornades en els diferents establiments adherits, i que comptaran amb el maridatge de la DO Terra Alta.

A més, es farà la ruta de la tapa blanca, en què els participants podran votar la millor tapa i participar en el sorteig de menús gastronòmiques a les properes jornades de la galera i guanyar Tuna tours (banyar-se entre tonyines gegants) oferts pel Grup Balfegó.

Com a cloenda de les jornades, diumenge 11 d’octubre tindrà lloc a l’Ametlla de Mar la XXXI Diada de l’Arrossejat i del Peix de l’Ametlla de Mar, on cal destacar l’habitual i tradicional concurs d’arrossejats per a cuiners amateurs, en el qual hi ha previst que participen 40 cuiners. Amb un tiquet de 5 € es podrà fer una degustació d’arrossejat, una de peix i dos de vi de la DO Terra Alta. Hi actuaran Los Xics Caleros, Xics del Serrallo de Tarragona i Castellers de Vila-seca.

També tindrà lloc el 3r. IntameetlladeMar, la trobada dels seguidors de la popular xarxa social Instagram, on es poden guanyar dos caps de setmana amb activitats a l’Ametlla de Mar.

Més informació
www.ametllamar.cat/turisme

GPS: Latitud

40.885569

GPS: Longitud

0.800931

Localització

Javascript is required to view this map.