Strobe, X Festival de Vídeo i Art Digital a Amposta

Data i hora

Divendres, 11 Març, 2016 - 20:00 - Dissabte, 30 Abril, 2016 - 20:00

Lloc

Centre d'art Lo Pati

Població

Amposta

Descripció de l'activitat

Strobe, X Festival de Vídeo i Art Digital a Amposta
Espai de producció, difusió i experimentació al voltant del vídeo i l’art digital
Dates: de l'11 de març al 30 d'abril
Horari: divendres i dissabtes, de 16 h a 20 h.

La desena edició del festival Strobe es dedica al riure des del punt de vista de l’humor negre i irreverent en forma de desinhibició i alliberament. Així la trilogia #riure tancarà amb el lema Matar el censor.

L’Strobe d’enguany s’estructura en una exposició de sis artistes, el concert d’Albert Pla i un programa en línia: Matar el censor, una arqueologia dels mitjans a cura de Xavier Zambrano.

Albert Pla obre divendres 11 de març (20 h) la desena edició d’Strobe amb l’espectacle A pleno pulmón (compra l'entrada).

Pel que fa a l’exposició col·lectiva, estarà oberta de l’11 de març al 30 d’abril, i es podrà veure obra de sis artistes de diferents punts geogràfics: Maria Llopis, de València; Jordi Castells, de Tortosa, Jaimie Warren, de Wisconsin; Alberto González, de Lugo; Felipe G. Gil, de Tenerife, i Venga Monjas, de Barcelona. Hi haurà vídeos de creació, instal·lacions i també fotografia, com la proposta Monstruos SL de Felipe G. Gil, que exposarà diversos retrats de personatges públics molt coneguts, amb imatges juxtaposades, com la del papa Francesc i Fidel Castro.

Més informació
www.lopati.cat

GPS: Latitud

40.708751

GPS: Longitud

0.576530

Localització

Javascript is required to view this map.