Cap de setmana nàutic a la Ràpita: Festa del Mar i Copa de surf d'estel

0
El 25 i 26 de maig hi haurà la possibilitat de fer un tast d'activitats aquàtiques a preus populars (pàdel surf, surf d'estel, caiac, esquí-surf, sortides en veler...), a més de la III Travessia pel Medi Ambient a la Badia dels Alfacs, per conscienciar de la necessitat de protegir i cuidar aquest espai natural

Festa del Mar a Sant Carles de la Ràpita

El cap de setmana del 25 i 26 de maig tindrà lloc a Sant Carles de la Ràpita tot un espectacle nàutic i activitats per tots els públics: la Copa d’Espanya de surf d'estel i la Festa del Mar, jornades de portes obertes a l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre.

L’objectiu és donar a conèixer les diferents activitats aquàtiques, com ara pàdel surf, surf d'estel (kitesurf), surf  de vela (windsurf), caiac i vela lleugera, lloguer d’embarcacions sense necessitat de titulació, esquí-surf (wakeboard) o sortides en veler, entre altres. Per això la Festa del Mar ofereix la possibilitat de fer un tast d’aquestes activitats a preus populars. També hi haurà la III Travessia pel Medi Ambient a la Badia dels Alfacs, que enguany sortirà des de la platja de Garbí fins a la punta de la Banya, per conscienciar de la necessitat de protegir i cuidar la badia dels Alfacs.

D’altra banda, a la Copa d’Espanya de Kitesurf, en la modalitat race, els millors esportistes d’aquesta modalitat de tot l’estat estaran presents aquest cap de setmana al parc de Garbí, des d’on es podrà observar l’espectacle de la competició. Tots els participants estaran dotats d’un aparell GPS que permet fer el seguiment de la cursa en línia, gràcies al suport de Tracemyway.com. Alhora, l’Associació de Kiters del Delta ha preparat activitats d’animació a la mateixa platja de Garbí. N’és un bon exemple el campionat de BMX, Scooters i Skate, que s’hi portarà a terme.

Més informació i reserves
www.enlarapita.com

23-5-2013
Esports
Turisme