La nova programació del Felip Pedrell portarà a Tortosa els èxits teatrals d'Emma Vilarasau i Montserrat Carulla

0
La temporada s'encetarà el divendres 17 de gener amb el musical 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré', dirigit per Elisenda Roca

Temporada de teatre de Tortosa gener-juny 2014

La nova programació del Teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa per a la temporada gener-juny incorpora espectacles de primera línia que han triomfat en la cartellera barcelonina i que han tingut una gran repercussió mediàtica, amb noms de primera magnitud dins l'àmbit teatral i amb un gran eclectisme en el conjunt de les propostes.

La temporada teatral de Tortosa arranca el divendres 17 de gener amb el musical T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré, dirigit per Elisenda Roca, que va aconseguir tres premis Butaca en la seua darrera edició.

Els altres dos grans èxits teatrals dels quals podran gaudir els espectadors tortosins seran Barcelona, amb Emma Vilarasau, sota la direcció de Pere Riera (dissabte 15 de febrer), i Iaia!, comèdia amb la gran Montserrat Carulla en el que ha de ser el seu comiat dels escenaris (divendres 16 de maig).

Així mateix, Francesc Orella i Maifé Gil portaran Un aire de família (14 de març), embolics familiars en clau d'humor però no sense càrrega de profunditat.

Pel que fa a la programació per als més menuts, els Diumenges en família portaran des d'espectacles de titelles (Eureka!, 19 de gener), fins a un festival de curtmetratges d'animació (Animac Camina, 2 de febrer), passant per dos clàssics de la literatura infantil com Alícia en el País de les Meravelles (23 de febrer) i Rateta, i si escombres l'escaleta (11 de maig).

La música i la dansa, elements tradicionals de les programacions del Teatre auditori Felip Pedrell, hi seran presents també amb diferents propostes que incorporen l'Orquestra de les Terres de l'Ebre i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, així com dos espectacles per a tots els públics: Gris, dansa-circ amb els funambulistes de la companyía La Corcoles, i La Lola balla, espectacle musical de La Mandarina.

En espera de poder encetar el nou sistema de pagament en línia de les entrades (que es preveu que estarà enllestit pel mes de febrer), el Teatre auditori Felip Pedrell amplia l'horari de taquilles per a venda anticipada, que durant el mes de gener serà els dimarts i divendres de 12.00 h a 13.30 h, i els dijous, de 18.00 h a 20.30 hores. El Carnet d'Espectador/a (que ofereix un 40% de descompte als titulars) continuarà a l'habitual preu de 25 €.

Consulteu tota la programació

Més informació
www.tortosa.cat

8/1/2014
Arts escèniques