Tortosa es converteix en un plató per rodar un espot amb els actors Pere Ponce, Belén Fabra i Sílvia Sabaté

0
Diumenge, 26 de maig, es va filmar una escena que recreava la Festa del Renaixement, amb la presència de molts voluntaris vestits d'època. El rodatge finalitza aquest dilluns a la tarda amb una seqüència amb llaüt a la façana fluvial

Tortosa es converteix en un plató per rodar un espot amb els actors Pere Ponce, Belén Fabra i Sílvia Sabaté

Tortosa s'ha convertit, ahir diumenge, 26 de maig, i durant tot el dia d'avui dilluns, en un plató de cinema amb la filmació d'un espot de promoció turística de la ciutat. El Mercat municipal, els Reials Col·legis, el Port, el riu Ebre, el pont del tren o els carrers del nucli antic, han vist alterada la rutina d'un dilluns habitual amb la presència d'actors i tècnics. Pere Ponce, Sílvia Sabaté i Belén Fabra han revisitat alguns d'aquests espais en companyia de figurants i voluntaris que han participat en el rodatge. Ahir diumenge es va filmar una escena que recreava la Festa del Renaixement que va comptar amb la presència de molts voluntaris vestits d'època. Aquest matí, Pere Ponce i Belén Fabra han atès els mitjans als Reials Col·legis, en una trobada a la qual ha assistit l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Turisme, Alfredo Ferré.

Pere Ponce ha explicat que no s'ho va pensar quan li van proposar de participar en un espot de la seua ciutat. "Tortosa té un gran potencial, el seu paisatge i el seu paisanatge, s'hi menja bé i la seua gent és molt acollidora." L'actor tortosí ha destacat la Festa del Renaixement com a un dels principals actius turístics, així com l'important "pòsit cultural" de la ciutat. Per la seua banda, Belén Fabra ha dit que les tortosines i tortosins "ens ho hem de creure una mica més" perquè a Tortosa "s'hi respira autenticitat i, a més, tenim un sentit de l'humor molt especial".

L'alcalde ha volgut agrair personalment als tres actors la seua participació a l'espot. "Teníem clar, de bon començament, que la millor forma de promocionar-nos era a través de cares conegudes, i les de Ponce, Sabaté i Fabra ho són i, a més, tenen molta projecció i reconeixement".

El rodatge de l'espot acaba aquesta tarda al riu Ebre amb una seqüència a bord del llaüt Lo sirgador, que navegarà davant la façana fluvial de Tortosa.

Si voleu veure l'espot acabat cliqueu en aquest enllaç: http://youtu.be/eoYR1W2ugL8

Vegeu notícia relacionada

27-5-2013
Turisme