Tortosa tindrà pista de gel durant les festes de Nadal i Reis

0
Instal·lada a la plaça de l'Ajuntament, la pista de gel obrirà el divendres 5 de desembre i estarà operativa fins al dia de Reis. L'entrada costarà 6 € i inclou el lloguer dels patins i 30 minuts de patinatge

Pista de gel instal·lada a l'Ajuntament de Tortosa

Aquest Nadal Tortosa tindrà una pista de gel de 200 m2. S'instal·larà a la plaça de l'Ajuntament des del divendres 5 de desembre fins al 6 de gener.

La pista tindrà un aforament màxim de 40 persones. L'entrada costarà 6 € i inclou el lloguer dels patins i 30 minuts de patinatge. Els comerciants donaran vals descompte als clients. També hi haurà descomptes per als escolars del municipi. L'horari de funcionament serà similar al del comerç, amb excepció de les vigílies de festa, en què tancarà més tard.

Presentació pista de gel a Tortosa Nadal i Reis

Aquesta iniciativa està promoguda per la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, que representa els interessos de sis associacions del comerç i la restauració amb més de 800 empreses, i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Generalitat, la Cambra de Comerç i altres entitats i empreses.


Més informació
www.tortosa.cat

26-11-2014
Societat