Colors, sabors i textures per volar al món de les sensacions

Estada en una casa de pagès+visita guiada i activitat+visita cultural

Costa de l'Ametlla de Mar i mel del Perelló

Descripció

Sou llèpols? Us agrada la mel? Si no heu tastat mai la delicada mel del Perelló és que encara no heu volat al món de les sensacions. Per això us proposem que aprofiteu aquesta relaxant experiència ludicogastronòmica. Passareu un cap de setmana en una masoveria històrica de l'Ametlla de Mar, a redós d'ancestrals garrigues i ben a prop dels magnífics penya-segats i les nombroses cales d’aigua cristal·lina de la costa de l'Ametlla de Mar. I això tot endolcit amb una bona dosi de les millors mels de les Terres de l'Ebre i vestits d'apicultors! Tot un plaer per als sentits!

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

El Nostre Càntir - Casa de pagès
C/ Sant Francesc, 19
977 456 463 / 646 044 786 / 606 258 523
L'Ametlla de Mar
35,00 €
35,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Mel Múria
Av. Catalunya, 23
977 490 034
El Perelló
13,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50416120801.jpg
C/ Dr. Martí Buera, 22
Tel. 977 489 679
Deltebre
1,20
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Pots de mel MúriaComençareu aquesta experiència dissabte al matí amb una visita guiada d'aproximadament tres hores al Centre d'Interpretació Apícola-Mel Múria del Perelló, amb la projecció d’un impactant audiovisual, després passareu a la zona d’exposició permanent, amb grans panells explicatius i elements interactius. Tot seguit podreu veure com maquinària especialitzada extrau la mel directament de l’arna. Per arribar a la botiga, on contemplareu un espectacular eixam al natural i la magnífica font de mel. Per acabar la visita a les instal·lacions, podreu assaborir els deliciosos tipus de mels produïdes de manera artesana per Mel Múria.

Visita a una arna de Mel Múria vestits d'apicultorsPerò l'experiència no s'acaba aquí, el més interessant és que us portaran a visitar una arna en plena natura i per això us haureu de vestir com uns autèntics apicultors! Us dirigireu a la partida del Burgà acompanyats d’un professional de l’apicultura, on podreu observar en directe el treball de l’apicultor, els quadres mòbils amb mel, el pol·len, les larves, les classes d’abelles, els estris que usa l’apicultor, les característiques d’una arna i els tipus que n'hi ha.

El Nostre Càntir, l'Ametlla de MarDesprés us allotjareu en una masoveria històrica ben a prop de l’Ametlla de Mar, El Nostre Càntir, situada entre mar i muntanya, a mig camí del delta de l'Ebre i el Port.

Ànecs a la casa El Nostre Càntir de l'Ametlla de MarEn aquest petit paradís rural hi trobareu una granja d'animals, hivernacle, arbres fruiters, un corral amb cabres i un ruc, una bassa amb peixos, una petita exposició d'estris antics de la vida rural... i tot el que necessiteu per gaudir de la pau i tranquil·litat que desprèn aquest entorn privilegiat enmig de la natura. Els simpàtics propietaris fins i tot us proposaran visites historicoculturals pel voltant, senderisme, BTT... i tota mena d'activitats perquè no us avorriu!

Ruta pel GR-92Diumenge al matí, si voleu descobrir l'espectacular costa de l'Ametlla de Mar recorrent magnífics penya-segats i nombroses cales d’aigua cristal·lina envoltades de roques i pinars, us suggerim la ruta de l'Ametlla de Mar a la cala de l'Àliga pel GR-92.

Aquest itinerari coincideix amb el GR-92 Sender Mediterrani, que surt del port mariner de l'Ametlla de Mar i es dirigeix en direcció al Perelló i a l'Ampolla tot passant per alguns dels trams de costa millor conservats de Catalunya. Al llarg del recorregut, les restes de les antigues torres de vigilància, o de trinxeres i emplaçament de bateries recorden altres temps menys pacífics. Si decidiu continuar caminant fins a l'Ampolla, vegeu la ruta Del Perelló a l'Ampolla pel GR-92.

Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l'EbreI si abans de tornar a casa preferiu agafar el cotxe i dirigir-vos cap al delta de l'Ebre per conèixer-ne els valors humans i naturals, podeu atansar-vos a l'Ecomuseu del Delta, que us ofereix un recorregut per espais on es reprodueixen ambients naturals típics de la zona, tres barraques, una observatori d'aus, un magnífic aquari i un autèntic llaüt recuperat expressament del fons del riu, entre d'altres joies. Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.