Contrastos de paisatge entre antigues torres de vigilància

2 nits en una masia rural+activitat+2 àpats+visita cultural

Contrastos entre antigues torres de vigilància de les Terres de l'Ebre

Descripció

Voleu dormir en una masia rural situada a mig camí entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports i fer una ruta en bicicleta per antigues torres de vigilància de les Terres de l'Ebre? Us proposem una manera diferent de fer salut i cultura en una experiència de cap de setmana que recordareu durant molt de temps.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos nits i dos persones. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Mas Masdeu
Camí de la Cablanca, s/n (bústia 401)
608 544 817 / 600 240 246
L'Aldea
35,00 €
35,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Restaurant Ida Can Machino
C/ Major, 127-129
977 479 015
Els Muntells
20,00
Data:     
Cocteleria restaurant Xapla
Passeig de l'Ebre, 2
977 588 244
Tortosa
20,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

L'Esplai Ciclista
Polígon Pla de l'Estació, parcel·la 4.4
Vendes: 977 588 666 / Servei tècnic: 977 085 051
Tortosa
20,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50416120801.jpg
C/ Dr. Martí Buera, 22
Tel. 977 489 679
Deltebre
1,20
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Delta de l'Ebre al capvespre amb la lluna a l'horitzóAquesta experiència de cap de setmana comença divendres al vespre a la masia rural Mas Masdeu de l'Aldea, un indret per desconnectar i descansar bé abans d'emprendre el fascinant itinerari en bicicleta de l'endemà.

Mas Masdeu a l'AldeaSituada en una extensa finca a mig camí entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports, a Mas Masdeu podreu gaudir del contrast paisatgístic d'aquests dos sistemes naturals únics i també de la reconeguda i variada gastronomia de les Terres de l'Ebre amb totes les comoditats però sense deixar de banda l'essència rural, de la qual podreu gaudir al porxo, a la sala de lectura, a la zona Wi-Fi... Fins i tot tenen hort propi i cuina casolana amb menú infantil.

Bicicletes BTTDissabte al matí us esperen a L'Esplai Ciclista de Tortosa per fer la Ruta Les Torres del Riu, un fascinant itinerari en bicicleta MTB de 35 km (amb nivell de dificultat fàcil però no recomanada per anar-hi amb criatures).

Pont penjant d'AmpostaLes Torres del Riu és un recorregut per les dos ribes de l’Ebre des de Tortosa fins a Amposta visitant les diferents torres de vigilància de la vall. Els contrastos de paisatge, vegetació i cultius la fan una ruta peculiar: hi trobareu horta, camps d’arròs o cítrics apegats a garrofers i oliveres o bé terrenys àrids i erms, passant per la Torre de la Petja, la Torre de Campredó o de Font de Quinto, la Torre de Soldevila, el Pont Penjant d’Amposta i la Torre de la Carrova. El tram final el fareu pel mig de camps d’horta i de cítric. L'Esplai Ciclista us facilitarà el lloguer de bicicletes i un GPS amb la ruta marcada.

Terrassa del restaurant cocteleria Xapla a TortosaUn cop hagueu deixat les bicicletes, segur que ja tindreu feta la gana per dinar, així que travesseu el pont de l'Estat fins al barri de Ferreries, on trobareu la moderna Cocteleria restaurant Xapla, amb esplèndides vistes a la façana fluvial de Tortosa, amb dos ambients interiors diferenciats, un pensat especialment per a tastar el seu ventall de possibilitats gastronòmiques i l'altre reservat per a degustar còctels, copes, xocolata calenta, gelats…

Tortosa de nitDesprés, si voleu estirar una mica les cames, podeu seguir passejant per la riba del riu Ebre, amb magnífiques vistes del castell de la Suda i de la catedral per gaudir de l'ambient de la ciutat al capvespre abans de tornar a Mas Masdeu.

Far del Fangar al delta de l'EbreL'endemà al matí (diumenge), si voleu impregnar-vos encara més dels valors humans i naturals del delta de l'Ebre, podeu atansar-vos a l'Ecomuseu del Delta, on podreu fer un recorregut per espais on es reprodueixen ambients naturals típics de la zona, tres barraques, una observatori d'aus, un magnífic aquari i un autèntic llaüt recuperat expressament del fons del riu, entre d'altres joies.

Arrossar del delta de l'EbreI per marxar cap a casa encara amb més bon sabor de boca, assaboriu la cuina mediterrània i típica del delta de l'Ebre del Restaurant Ida Can Machino dels Muntells, cèlebre arreu del territori per la gran qualitat dels seus arrossos, peix i marisc.
Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.