Dormint en una barraca típica del delta de l'Ebre!

2 nits en una barraca+visita guiada+2 àpats+visita cultural

Barraca Vilbor enmig del delta de l'Ebre

Descripció

Voleu viure una experiència inoblidable en una reserva de la biosfera? Desconnectar de la rutina diària i tornar a casa amb aires renovats? Us proposem un cap de setmana enmig d'amplis arrossars, grans estanys vorejats per canyissars i jonqueres, platges solitàries amb enormes extensions d’arena… i assaborint la cuina mediterrània del delta de l'Ebre! Voleu dormir en una barraca típica, amb una vista privilegiada del crepuscle per gaudir de tots els colors del Delta? Veniu i descobrireu un entorn natural on terra i aigua s’uneixen i on podreu viure l'experiència de navegar amb una barca de perxar com feien els avantpassats!

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos nits per a dos persones. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Barraca Vilbor
C/ del Trinquet
+34 657 800 085
Sant Jaume d'Enveja
37,00 €
37,50
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

calfaiges_ref.jpg
Ronda dels Pins, 13 (final del c. Major)
977 742 703/627 495 328
Poblenou del Delta
32,00
Data:     
Restaurant Ida Can Machino
C/ Major, 127-129
977 479 015
Els Muntells
20,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Món Natura Delta de l'Ebre
Carretera del Poblenou a les Salines, s/n
977 053 801
Amposta
10,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50416120801.jpg
C/ Dr. Martí Buera, 22
Tel. 977 489 679
Deltebre
1,20
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Barraca del delta de l'EbreNomés arribar (divendres al vespre), en un entorn paradisíac i embolcallada per un paisatge únic amb una forta personalitat, trobareu allotjament a la Barraca Vilbor. Anna, l’encantadora propietària, s’encarregarà de donar-vos la benvinguda amb algun dolç tradicional i de proveir la cuina amb productes típics de les Terres de l’Ebre perquè gaudiu d’aquest territori amb els cinc sentits! Però si no teniu ganes de cuinar, podeu demanar servei d’esmorzar i de càtering.

Perxant al delta de l'EbreDissabte al matí us proposem una visita guiada a l'espai Món Natura Delta de l'Ebre, on descobrireu l'entorn natural d'una de les zones humides més importants de l'Europa occidental i aprendreu a navegar com antics pescadors i caçadors, amb una barca de perxar, embarcació típica per a aigües de poca profunditat com les dels aiguamolls, llacunes i canals del Delta.

Poblenou del DeltaDesprés, a dinar, que ja haureu fet gana! Tasteu la cuina típica del Delta al prestigiós restaurant Cal Faiges de Poblenou del Delta, on podreu degustar els millors arrossos i productes del mar. Aprofiteu per admirar la blanca arquitectura de Poblenou del Delta, un paratge realment singular i encisador, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, situat confrontant amb la badia dels Alfacs, la llacuna de l'Encanyissada i la península del Trabucador.

Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l'EbreL'endemà al matí (diumenge), si voleu impregnar-vos encara més dels valors humans i naturals del delta de l'Ebre, podeu atansar-vos a l'Ecomuseu del Delta, on podreu fer un recorregut per espais on es reprodueixen ambients naturals típics de la zona, tres barraques, una observatori d'aus, un magnífic aquari i un autèntic llaüt recuperat expressament del fons del riu, entre d'altres joies.

Arrossar del delta de l'EbreI per marxar cap a casa encara amb més bon sabor de boca, assaboriu la cuina mediterrània i típica del delta de l'Ebre del Restaurant Ida Can Machino dels Muntells, cèlebre arreu del territori per la gran qualitat dels seus arrossos, peix i marisc.
Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.