Entre sorprenents paratges de Bot i fonts naturals

1 nit en hotel rural en règim de MP+activitat+1 àpat+visita cultural

Via Verda de la Terra Alta

Descripció

Us proposem un cap de setmana lluny d'aglomeracions i massificacions, una experiència en contacte amb la natura i amb el paisatge de la Terra Alta com a referent de les Terres de l'Ebre, a escassos metres de la Via Verda i al bell mig del Parc Natural del Port, amb gran quantitat de rutes i paratges sorprenents per descobrir.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones en règim de mitja pensió. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Hotel restaurant Can Josep
Av. de Catalunya, 34
977 428 240
Bot
45,00 €
45,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Restaurant-Càtering Coll del Moro
Ctra. Nacional 420, km - 795,5
977 421 202
Gandesa
15,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Serveis Turístics Bot
Av. Catalunya, 34
645 830 331
Bot
35,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50622121301.jpg
Av. Catalunya, 3-5
Tel. 977 420 760
Gandesa
3,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Bot, Terra AltaDissabte us allotjareu en un petit hotel rural situat a Bot, al cor de la Terra Alta, l'Hotel Can Josep, el caràcter familiar del qual us farà gaudir de l’hospitalitat i el caliu d’abans en una terra de vins i us permetrà descobrir indrets màgics i planificar infinitud de rutes sense haver de desplaçar-vos gaire.

Via VerdaUs proposem que dissabte al matí us endugueu un pícnic i feu el tram de la Via Verda de Bot fins al Pinell de Brai, amb un desnivell en baixada de 450 m, un recorregut fàcil i espectacular, amb la serra de Pàndols i el massís del Port com a espectadors d'excepció mentre fotografieu els esplèndids paisatges que us sortiran al pas.
Durant aquest recorregut passareu túnels i ponts fins al santuari i balneari de la la Fontcalda, on hi ha una font d'aigua medicinal que brolla a 28 graus. A més, s'hi ha habilitat una zona de lleure, amb taules de pedra, banys i dutxes. I per als dies més calorosos, un dels trams dels engorjats per on transcorre el riu Canaletes està habilitat per al bany. Fins i tot hi ha un tram adaptat per a persones amb mobilitat reduïda entre Bot i la Fontcalda. Després de superar set túnels més, arribarem a l'estació del Pinell de Brai, punt de recollida dels ciclistes.

Roques de BenetPer fer aquesta ruta Serveis Turístics Bot us oferirà el lloguer de diferents tipus de bicicletes: de passeig, de muntanya (BTT), per a infants, carrets per a infants amb enganxall i bicicletes amb cadireta. A més, teniu servei de bicitaxi per transportar-vos allà on demaneu i per recollir-vos on indiqueu.

A la tarda, si encara us queden ganes de rondar, aprofiteu per visitar el nucli de Bot, que compta amb diversos punts d’interès turístic: l’església parroquial de Sant Blai, que data del s. XVII i és d’estil renaixentista; la Casa de Paladella, construïda a finals del s. XVII i principis del s. XVIII, una casa senyorial típica de la zona, que conjuga les línies gòtiques i populars amb un cert classicisme en les formes. I per als amants dels costums i les tradicions rurals, segur que una visita al Museu Etnològic, ubicat al celler Cal Menescal, els resultarà ben fructífera.

Celler modernista de GandesaL'endemà (diumenge), de tornada cap a casa, pareu a la capital de la Terra Alta, Gandesa, que alberga edificis emblemàtics com el Celler Cooperatiu, obra mestra de l’arquitectura industrial modernista. I si us interessa la memòrica històrica, just davant del celler hi ha el Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre, un museu que aplega testimonis gràfics i sonors d’un episodi cabdal de la Guerra Civil.

Jaciment Coll del Moro a GandesaI per dinar, si aneu per la ctra. N-420, us trobareu el Restaurant càtering Coll del Moro, que, amb un tracte amable i senzill, us oferirà un menú que combina el menjar típic i tradicional de la zona amb incorporacions de la cuina moderna. Situat a la cruïlla dels termes de Gandesa, Batea i Bot, aquest restaurant està situat al cap del Coll del Moro, on hi ha un poblat ibèric en un bon estat de conservació i que es pot visitar i just al seu costat, la necròpolis ibèrica.
Bon profit i bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.