En 4x4 per espais de la Batalla de l'Ebre

1 nit en un allotjament rural+activitat+2 àpats+visita cultural

Caseres i CEBE a Gandesa

Descripció

Us proposem un cap de setmana de memòria històrica a la comarca de la Terra Alta, una ruta de la pau entre les serres de Pàndols i Cavalls, escenari de la batalla més cruenta i recordada de la Guerra Civil espanyola, la Batalla de l'Ebre. El nostre camp base serà la petita vila de Caseres, que limita amb la veïna comarca del Matarranya, des d'on recorrerem llocs bèl·lics significatius en 4x4 mentre gaudiu de l'extraordinari paisatge del Parc Natural del Port.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de quatre persones. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Ca la Jarra
c/ Major, 19
977 431 812 – 628 843 750
Caseres
35,00 €
35,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Restaurant-Càtering Coll del Moro
Ctra. Nacional 420, km - 795,5
977 421 202
Gandesa
15,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Rutes Borrell Batalla de l'Ebre
Ctra. Circumval·lació, s/n
616 939 079 (Francesc) - 648 247 783 (Xavi)
La Fatarella
60,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50622121301.jpg
Av. Catalunya, 3-5
Tel. 977 420 760
Gandesa
3,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Ruta en 4x4 de RutesBorrellEl primer dia (dissabte al matí) l'empresa turística Rutes Borrell de la Fatarella us portarà a fer la ruta Batalla de l'Ebre en vehicles 4x4, on visitareu espais històrics i culturals tot gaudint de la natura paisatgística que els envolta. Aquesta ruta, de 6/7 hores, inclou entrada a un centre d'interpretació, a un museu de la Batalla i el dinar.

la FatarellaAl mateix municipi de la Fatarella trobareu el memorial de Camposines, una ossera concebuda com un monument a tots aquells que van participar en la Batalla de l'Ebre que inclou les històries de vida de deu combatents. Per complementar la visita, al Centre d'Interpretació Internacionals a l'Ebre us explicaran què va representar la participació internacional en aquesta batalla.

CaseresA la nit us allotjareu en un entorn rural idíl·lic a Caseres, Ca la Jarra, on la Mercè, la mestressa, us facilitarà l'estada més agradable a les Terres de l'Ebre perquè gaudiu de la tranquil·litat i bellesa del paisatge banyat pel riu Algars. Aprofiteu per fer-vos el sopar sense presses i descansar bé per encarar el dia següent.

Armes de la Guerra Civil al Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre a GandesaL'endemà al matí (diumenge), abans de tornar cap a casa, podeu complementar l'itinerari de memòria històrica al Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre (CEBE) de Gandesa, on trobareu material bèl·lic, fotografies, plànols, retalls de premsa, cartells i la reproducció d'una trinxera.

Celler modernista de GandesaA més, just davant mateix del CEBE podeu visitar el cèlebre i emblemàtic Celler Cooperatiu, edifici de l'arquitectura industrial modernista datat el 1919, obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí.

Jaciment Coll del Moro a GandesaI per dinar, si aneu per la ctra. N-420, us trobareu el Restaurant càtering Coll del Moro, que, amb un tracte amable i senzill, us oferirà un menú que combina el menjar típic i tradicional de la zona amb incorporacions de la cuina moderna. Situat a la cruïlla dels termes de Gandesa, Batea i Bot, aquest restaurant està situat al cap del Coll del Moro, on hi ha un poblat ibèric en un bon estat de conservació i que podeu visitar a la tarda (amb visita concertada).
Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.