A peu per la Tortosa modernista i en bici per les muralles

1 nit d'hotel+visita guiada+3 àpats+visita cultural+activitat

Parc municipal de Tortosa

Descripció

Coneixeu l'extens patrimoni de Tortosa? Us proposem un cap de setmana de turisme cultural al centre neuràlgic de les Terres de l'Ebre dormint en un hotel considerat emblema de l'hostaleria familiar tortosina, a prop del parc municipal, amb una visita guiada a la Tortosa modernista i una ruta en bicicleta per la Tortosa emmurallada, amb la gastronomia tortosina com a tret diferencial.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones amb habitació doble. Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Hotel Tortosa Parc
C/ Comte de Bañuelos, 10
977 446 112
Tortosa
28,00 €
28,00
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Xampú Xampany
Rambla de Catalunya, 41
977 501 341
Tortosa
25,00
Data:     
Cocteleria restaurant Xapla
Passeig de l'Ebre, 2
977 588 244
Tortosa
20,00
Data:     
Restaurant Lakinoa
Passeig Joan Moreira, 24 B
977 511 172 / 658 768 878
Tortosa
19,00
Data:     
Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Conficon Hostesses
C/ Pintor Gimeno, 1
977 443 174 / 670 795 217
Tortosa, Ulldecona
5,00
Data:     
L'Esplai Ciclista
Polígon Pla de l'Estació, parcel·la 4.4
Vendes: 977 588 666 / Servei tècnic: 977 085 051
Tortosa
20,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

506535101.jpg
Castell de la Suda, 1
977 442 005
Tortosa
3,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Escorxador de TortosaAquesta proposta de cap de setmana comença dissabte de bon matí. Només arribar a Tortosa us esperen els guies de l'empresa Conficon per fer una visita completa a la Tortosa modernista.

Façana fluvial de TortosaEn acabat, com que ja haureu fet gana per dinar, travesseu el pont de l'Estat fins al barri de Ferreries, on trobareu la moderna Cocteleria restaurant Xapla, amb esplèndides vistes a la façana fluvial de Tortosa, amb dos ambients interiors diferenciats, un pensat especialment per a tastar el seu ventall de possibilitats gastronòmiques i l'altre reservat per a degustar còctels, copes, xocolata calenta, gelats…

Jardins del PríncepDesprés, si voleu estirar una mica les cames, tornant a travessar el pont de l'Estat en direcció a Remolins, arribeu-vos fins a l'únic museu d'escultures a l'aire lliure de Santiago de Santiago de l'Estat, els Jardins del Príncep. Un dels tres del seu gènere existents al món, amb el títol: L’home, la seua motivació i el seu destí. Un recinte que recorda el parc Frogner d'Oslo i que conté també una interessant col·lecció botànica.

Baldanes de Casa Leonila Tortosa Si de tornada passeu pel centre comercial de la ciutat, a la zona de vianants del carrer de Sant Blai, una parada obligada per als gurmets més exigents és la famosa carnisseria Casa Leonila, on trobareu possiblement les millors baldanes de la ciutat i carns d'excel·lent qualitat i criança amb un tracte familiar i proper.

Tortosa de nit Després podeu seguir passejant per la riba del riu Ebre, amb magnífiques vistes del castell de la Suda i de la catedral per gaudir de l'ambient de la ciutat al capvespre.

I per sopar, us aconsellem el selecte restaurant Lakinoa Tapes, situat al barri del Temple, on la xef Patrícia Suárez us oferirà una cuina farcida de sensacions organolèptiques amb productes de la terra.

Parc municipal de TortosaSi ja teniu ganes d'anar a dormir, haureu de tornar cap al centre neuràlgic de la capital del Baix Ebre, a la zona del parc municipal, on us allotjareu al familiar i emblemàtic Hotel Tortosa Parc.

Ruta en bici per les muralles de TortosaL'endemà (diumenge) no us salteu l'esmorzar, perquè us recomanem un increïble itinerari en bicicleta per la Tortosa emmurallada de L'Esplai Ciclista, que us facilitarà el lloguer de bicicletes i un GPS amb una ruta per descobrir la ciutat des d’una nova perspectiva, passant per llocs recòndits i plens de vestigis d'antics pobladors, fortificacions, castells, muralles... amb espectaculars vistes de la vall de l’Ebre i de Tortosa (no és recomanable anar-hi amb canalla perquè hi ha fortes pujades).

I abans de tornar cap a casa, recupereu forces al restaurant Xampú Xampany, on tindreu l'oportunitat de degustar tota mena de delicatessen en un ambient especialment acollidor. Bon profit i bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.