Un passeig per les oliveres mil·lenàries d'Ulldecona

1 nit d'hotel en règim de MP+2 visites culturals

Oli i oliveres mil·lenàries d'Ulldecona

Descripció

Voleu conèixer el patrimoni natural vivent que configura un dels paisatges més característics, històrics i emblemàtics de les Terres de l'Ebre? Parlem dels camps d'oliveres mil·lenàries d'Ulldecona, el conjunt més nombrós d'aquest tipus d'arbres de Catalunya, amb gairebé dos milers d'exemplars que tenen entre mil i dos mil anys. Una experiència que us permetrà passejar entre autèntiques escultures vivents amb soques monumentals i fer un tast del seu millor oli, a més de degustar l'apreciada cuina de la comarca del Montsià, dormint en un municipi de forta tradició olivarera, Santa Bàrbara.

Què proposem:

Consideracions
*Aquesta experiència està pensada per a un mínim de dos persones en règim de mitja pensió (MP). Podeu canviar, afegir o suprimir les activitats predeterminades en el selector per muntar-vos la vostra experiència a la carta. Els preus són orientatius.

Allotjament

Si ho desitgeu, podeu canviar l'allotjament.

Entrada: Sortida:

Hotel restaurant Diego
Ctra. de la Galera, s/n
977 719 017
Santa Bàrbara
47,00 €
47,30
Restauració

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar establiments.

Activitat

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar activitats.

Conficon Hostesses
C/ Pintor Gimeno, 1
977 443 174 / 670 795 217
Tortosa, Ulldecona
5,00
Data:     
Cultura

Si ho desitgeu, podeu afegir o eliminar actius culturals.

50450251001.jpg
Carretera de Madrid, s/n
977 71 70 00 / 977 70 29 54
Santa Bàrbara
2,00
Data:     

Preu total per

persona i 0 dies

0,00

L'experiència

Olivera mil·lenària d'UlldeconaDissabte al matí, a les 10 h, haureu de fer cap a l'oficina de turisme d'Ulldecona (passeig de l'Estació, s/n), on us rebran els guies de l'empresa Conficon per portar-vos a visitar les Oliveres mil·lenàries d'Ulldecona.

La visita es fa a la partida de l’Arion, on hi ha prop de 200 oliveres mil·lenàries, autèntiques escultures vivents que mostren com el pas del temps ha anat modelant unes soques monumentals i singulars i com l’agricultura tradicional mil·lenària s’ha fusionat amb el medi i l’entorn tradicional. El recorregut fa un recull de totes les característiques de l’arbre i del producte elaborat, l’oli. La visita finalitza amb un tast d’oli per poder degustar els productes de les cooperatives autoritzades per elaborar aquest preuat valor natural.

Santa BàrbaraI a Santa Bàrbara mateix us allotjareu al familiar i gastronòmic Hotel restaurant Diego, que aplega tradició i modernitat per oferir-vos una cuina tradicional i selecta basada en la qualitat dels seus productes km 0. La carn de vedella procedeix de la seua pròpia ramaderia i el peix, directe de la llotja de Sant Carles de la Ràpita.

Museu de la Vida a la Plana a Santa BàrbaraDiumenge al matí, d'11 h a 13 h, per arredonir l'experiència, apropeu-vos a la masada de Martí, un edifici històric on trobareu el Museu de la Vida a la Plana, amb un espai de museïtzació, una agrobotiga, la Col·lecció d'Història Natural Josep Antoni Valls amb prop de 3.200 objectes minerals i naturals, procedents de 50 països. És per això que una visita a aquesta exposició permet d'introduir-se en la història natural del planeta.

A més, des de Santa Bàrbara, un municipi situat equidistant entre Tarragona i Castelló i cruïlla de dos eixos, Amposta-la Sénia i Tortosa-Vinaròs, podeu programar sortides al Port, al Delta o a la resta de les Terres de l'Ebre.
Bona tornada!

Localització

Javascript is required to view this map.