Casa de Fusta-Museu del Parc Natural del Delta

Centre d’interpretació ornitològic a Amposta

Casa de Fusta-Museu del Parc Natural del Delta

Partida de la Cuixota (llacuna de l'Encanyissada-Poblenou del Delta)
Tel. 977 261 022
43870
Amposta

Centre d’interpretació ornitològic del Parc Natural del Delta de l'Ebre, situat a la llacuna de l'Encanyissada a Poblenou del Delta (Amposta).

 

Horari
De 10 h a 13 h i de 15 h 17 h.
Dilluns tancat.

 

Casa de Fusta-Museu del Parc Natural del Delta

Foto: Joel Marimon


La Casa de Fusta és una de les construccions més emblemàtiques del delta de l'Ebre. Va ser construïda a finals dels anys 20 del segle passat per un grup de caçadors que s'instal·laren al delta atrets per la quantitat i varietat d'ocells que albergava aquest espai natural.


Actualment ha sigut habilitada per acollir el Centre d'Informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre, on s'aconsella dels itineraris, els espais més destacats i les activitats que es poden realitzar a la zona. A més, disposa de tot un seguit de publicacions i materials d'interès per al visitant.


En una de les estances del centre es troba el museu ornitològic, una col·lecció representativa de les espècies d'aus que viuen al delta de l'Ebre. Hi ha 182 exemplars de 134 espècies diferents que intenten mostrar la peculiaritat de cadascun dels ecosistemes deltaics.


Just al davant de la Casa de Fusta hi ha una torre d'observació des d'on es pot apreciar una àmplia perspectiva de la bassa de l'Encanyissada.

Tarifes

2 €

GPS: Latitud

40.661030

GPS: Longitud

0.676174

Localització

Javascript is required to view this map.