Centre d'Interpretació de la Mel

Espai museístic a Arnes

Centre d'Interpretació de la Mel d'Arnes

C/ Antoni Gaudí, 8
977 435 134
43597
Arnes

Aquest centre d'interpretació es va inaugurar l'any 2008 a la planta baixa del casal municipal. Pretén ser un espai de divulgació i exposició sobre la mel, la cultura i la tradició que l'envolta, reforçant el vincle identitari d'Arnes amb aquesta tradició centenària, i també un element central de projecció del poble cap al seu entorn.


Horari de cap de setmana
Dissabte, d'11 h a 13 h i de 17.30 a 19.30 h.
Diumenge, d'11 h a 13 h.
Festius, d'11 h a 13 hores (i de 17.30 h a 19.30 h, si l'endemà és pont)
Els allotjaments d'Arnes disposen de tiquets de descompte del centre per als seus allotjats. Demaneu-los.

Per a visites en dies laborables i visites guiades per a grups heu de posar-vos en contacte amb l’Ajuntament d’Arnes (plaça de la Vila, 2. Tel: 977 435 134 aj.arnes@altanet.org)

Per a la gent amb problemes de mobilitat, l’entrada és pel bar Casal Municipal.


 Centre d'Interpretació de la Mel d'Arnes

És un museu modern del segle XXI, una petita joia, on s’han utilitzat les últimes tecnologies robòtica, informàtica, multimèdia, videoestereoscòpic, etc.

Només entrar, l’apicultor d’Arnes ens donarà la benvinguda i ens farà una petita introducció del poble en l'audiovisual multimèdia.

La veritable joia del centre d'interpretació és l'audiovisual en 3D, on l’abella Dolça ens explicarà les tasques que realitza, i ens endinsarà en el seu món quotidià. D'una forma divertida i plena d'aventures aprendrem com és el món de les abelles, com viuen, com s'organitzen, com produeixen i reprodueixen, quins són els seus enemics i la seua relació amb els humans.

Tarifes

GPS: Latitud

40.910976

GPS: Longitud

0.261781

Localització

Javascript is required to view this map.