Refugi antiaeri de Flix

Espai de memòria històrica a Flix

Refugi antiaeri de Flix

c. Sant Josep
977 410 153
43750
Flix

Dins el nucli urbà de Flix, hi trobareu un espai històric museïtzat on descobrireu les sensacions d’incertesa i pànic que es percebien a l’interior dels refugis, la majoria de les vegades, senzilles galeries subterrànies, escassament il·luminades i on retronava el soroll de l’esclat de les bombes.
 

Refugi antiaeri de Flix

Foto: COMEBE


Horari
De dilluns a divendres, de 9 h a 15 h. Tarda, tancat.
Dissabte i diumenge, tancat.

Nota: únicament visites concertades al telèfon 977 410 153 (ajuntament de Flix).Més informació
www.pladeturisme.cat/niv1.php?id=23 (Les visites guiades a la vila i el refugi antiaeri del carrer Sant Josep de Flix. Consorci per a l’execució del Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre)

www.flix.cat (Ajuntament de Flix)

 

Descripció
Un breu audiovisual reprodueix el so de les sirenes, dels avions, de les bombes caient sobre la població i de les explosions, acompanyat d’impactants imatges dels estralls de la guerra. A l’interior del refugi, hi trobareu diferents plafons on destaquen, entre d’altres, els refugis antiaeris de Flix, els bombardejos com a arma de guerra, Flix i la societat electroquímica, que ofereixen al visitant un recorregut pel Flix de la Batalla de l’Ebre articulat en dos grans línies temàtiques: els bombardejos i els refugis.

Tarifes

Gratuït

GPS: Latitud

41.231694

GPS: Longitud

0.549263

Localització

Javascript is required to view this map.