Lo Sirgador de l'Ebre

Navegació pel riu Ebre

Lo Sirgador de l'Ebre

Informació

Lo Sirgador de l'Ebre és un llaüt que ofereix viatges pel riu Ebre amb sortida des de Tortosa. A bord d'aquesta tradicional embarcació convertida en vaixell turístic viureu l'experiència de navegar per un riu mític mentre contempleu una posta de sol, admireu la façana fluvial i històrica de la ciutat o descobriu l’espectacular bosc de ribera als voltants de l’illa de la Xiquina.

Embarcador av. Felip Pedrell
616 905 748 - 652 398 288
43500
Tortosa

Serveis

Lo Sirgador recupera i homenatja la navegació per l’Ebre al pas per la Franja i les Terres de l'Ebre. Amb capacitat per a 53 passatgers, un viatge dalt d'aquest llaüt permet observar la façana fluvial de Tortosa des d'una altra perspectiva, amb el castell de la Suda, la Catedral i l'antic escorxador modernista i Museu de Tortosa com a icones.
 

A l'estiu hi ha sortides cada dia, i la resta de l'any, en caps de setmana i festius (consulteu horaris). A més, mentre us espereu a l'embarcador podeu refrescar-vos o fer una copa a l'acollidora terrassa que han muntat a la vora del riu. I si voleu, també us la podeu prendre dalt del llaüt!
 

La gran ruta de l’Ebre
Amb aquesta ruta Lo Sirgador connecta Tortosa amb Miravet i el seu castell. El trajecte pot ser de pujada, de baixada o en ambdós sentits, passant l’assut de Xerta i tots els pobles vora el riu: Bítem, Tivenys, Aldover, Benifallet… I ofereixen servei de bus per anar o tornar de Tortosa a Miravet.


Horaris d'hivern Lo Sirgador
Durada del viatge: una hora aproximadament
 

  • Dissabtes, diumenges, festius i ponts
    Sortides matí: 12.00 h
    Sortides tarda: 17.00 h

Consulteu calendari per confirmar-ho.
Terrassa oberta els dies de navegació.

GPS: Latitud

40.810381

GPS: Longitud

0.519020

Localització

Javascript is required to view this map.