Restaurant càtering Coll del Moro

Restaurant i serveis de càtering a Gandesa

Restaurant-Càtering Coll del Moro

Informació

Inaugurat l'any 1992, des del 1998 el Restaurant càtering Coll del Moro ofereix servei d'àpats a les Terres de l'Ebre i, per encàrrec del Consell Comarcal de la Terra Alta, lliura una mitjana de 300 àpats diaris als alumnes de l'IES Terra Alta de Gandesa. A més a més, ofereix servei d'àpats a particulars en celebracions com ara comunions, batejos, noces, etc.

Ctra. Nacional 420, km - 795,5
977 421 202
43780
Gandesa

Serveis

El Restaurant càtering Coll del Moro us confecciona un càtering a mida, incloent-hi des dels aperitius, els plats cuinats i les begudes, fins al muntatge del parament i el servei de cambrers, al vostre domicili o al lloc de la celebració.
A Restaurant càtering Coll del Moro estan especialitzats en la cobertura de qualsevol tipus d'esdeveniment, com ara campus esportius, estades escolars, trobades culturals, dinars de germanor, inauguracions i qualsevol altre tipus d'acte protocol·lari, institucional i de promoció comercial.
Si heu d'organitzar un esdeveniment, us suggerim que es deixeu aconsellar pels professionals del Restaurant càtering Coll del Moro. Estudiaran les vostres necessitats i, sense compromís, us facilitaran una solució de menjar preparat adaptada al vostre pressupost.

GPS: Latitud

41.048562

GPS: Longitud

0.377282

Localització

Javascript is required to view this map.