Riu a l'Ebre

Turisme 'slow' al delta de l'Ebre

Riu a l'Ebre fotos

Informació

Riu a l'Ebre és una empresa de turisme actiu situada a Deltebre, al cor del delta de l'Ebre, que ofereix experiències increïbles per descobrir un territori declarat reserva de la biosfera per la Unesco.

C/ Magallanes, 22
600 47 10 78
43580
Deltebre

Serveis

Des de Riu a l'Ebre us dissenyaran recorreguts inoblidables pel delta de l’Ebre per descobrir platges infinites, arrossars que canvien de color en cada estació, vegetació deltaica i majestuosos flamencs que es mesclen creant un espai màgic.

Escoltar els flamencs amb els ulls tancats, ben bé com si els poguésseu tocar, navegar a tocar dels peixos que s'esmunyen entre les aigües, sentir-vos part d'aquest univers... Els guies de Riu a l'Ebre us acompanyen i us descobreixen aquest paradís natural amb amics, família, coneguts o sols. Les seues rutes són aptes per a totes les edats!

Si sou amants del turisme slow us encantaran les seues rutes en bicicleta, que transcorren entre carrils bici i camins agrícoles per donar al visitant la possibilitat d'atrapar les imatges d'aquest territori tan singular, unit a la terra i al mar, al riu Ebre i als arrossars.

No menys espectaculars són les seues rutes en caiac per observar aus aquàtiques, vegetació singular, illes protegides, pobles pintorescos... o gaudir de capvespres interminables sobre les muntanyes des de les tranquil·les aigües de l’Ebre.

A més, cada any Riu a l'Ebre organitza la Nit Màgica al Delta de l’Ebre, una sortida nocturna per descobrir l’illa de Gràcia i el seu magnífic entorn amb sopar inclòs.


Les propostes de Riu a l’Ebre també inclouen rutes guiades amb vehicle per conèixer el Parc Natural del Delta de l’Ebre, arts de pesca tradicional, el cultiu d’ostres i musclos, gaudir de llocs recòndits...

Sense deixar de banda les rutes combinades de bici i caiac per explorar el Delta, o les activitats escolars vinculades a la natura, al coneixement del cultiu de l'arròs i l'oci actiu.

I fins i tot us ofereixen xecs regal per sorprendre amb un regal diferent: Moments màgics en un escenari de pel·lícula, una ruta amb bici o caiac + esmorzar-dinar (brunch) per a 2 persones!

Gaudiu d'un passeig o d'una ruta extensa, atrapeu imatges a la retina i guardeu-les per sempre! Apunteu-vos a les activitats i sortides de Riu a l'Ebre:
 

Lloguer de bicicletes
Lloguer de caiacs
Rutes guiades
Rutes combinades i xecs regal
Activitats escolars
Reserves

GPS: Latitud

40.712171

GPS: Longitud

0.731517

Localització

Javascript is required to view this map.