La Venta del Romé

Restaurant i allotjament rural a Horta de Sant Joan

Venta del Romé

 

 

 

Informació

La Venta del Romé es troba situada a la comarca de la Terra Alta, entre Horta de Sant Joan i Arnes, a 50 metres de l'entrada del Parc Natural dels Ports.

Ctra. Tortosa - Vall-de-roures, km 16
977 435 470 / 699 842 202
43596
Horta de Sant Joan

Serveis

La masia Venta del Romé consta de dos plantes: la primera disposa dos habitacions dobles i una d'individual, bany, cuina i menjador, amb capacitat per a cinc persones, i la segona té tres habitacions dobles, una d'individual, bany, cuina i menjador, amb capacitat per a set persones. Ambdós plantes estan equipades amb calefacció, rentadora, tots els estris necessaris per a la cuina i llençols en cadascuna de les habitacions, totes amb vistes exteriors.

Al restaurant de la Venta del Romé podreu degustar deliciosos plats de cuina casolana i de mercat. Entre la variada carta aprofiteu per tastar la cassoleta de pagès gratinada del mas de Fandos o carns a la brasa. I al bon temps, aprofiteu les seues acollidores terrasses per fer el vermut, un àpat a l'ombra de les moreres o un sopar sota les estrelles!

Des de la masia Venta del Romé podeu fer sortides en bicicleta per la Via Verda, senderisme i escalada a les Roques de Benet, visitar Lo Parot, arbre bimil·lenari considerat el més vell de Catalunya, barranquisme o excursions pel riu Estrets, el barranc del Canaletes, el Parrissal i la Pesquera. A més d'alternatives més culturals com ara el convent de la Mare de Déu dels Àngels o nuclis medievals com el d'Horta de Sant Joan, Vall-de-roures, la Fresneda, Queretes, Calaceit, Morella, etc.

 

Menú del dia: 11 €
Menú de cap de setmana: 14,5 €

Dilluns tancat

GPS: Latitud

40.934978

GPS: Longitud

0.308816

Reserves

Apartament rural per a 7 persones
175 €
Apartament rural per a 5 persones
125 €
Dissabtes i diumenges al migdia i a la nit
14,5 €
De dilluns a divendres a migdia
11 €

Localització

Javascript is required to view this map.